Novetats al bloc de sisè. Portafolis.

Novetats al bloc de sisè. Portafolis.
Clica sobre el banner.

dimecres, 6 de juny del 2018

XIV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.




Ahir dimarts, 5 de juny de 2018, l’alumnat de 6è A va acompanyar en Marc Barrera Perxés i els seus pares a la final catalana del XIV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.

Cal recordar que en Marc representava tot l’alumnat de cicle superior de la província de Girona (aproximadament uns 16.000 alumnes).

En total van ser 7 participants en la seva categoria, que era la de Grumets Verds.

A la final hi varen assistir alumnat provinent de tot Catalunya i participaven en 5 categories: cicle mitjà (Grumets Vermells), cicle superior, Timoners (alumnat nouvinguts/des), Corsaris (1r i 2n d’ESO) i Tropa de Corsaris (3r i 4t d’ESO).

La seva actuació va ser francament excel·lent i no va cometre ni un sol error. No obstant, l’última actuació dels Grumets Verds també va ésser perfecte i, a més, va interpretar la seva lectura tot fent veus nasals, veu de senyor gran... En Marc no va poder guanyar el primer premi.

Tot i això, els/les altres sis concursants (incloent ell mateix) van poder aconseguir un súper premi consistent en un equip de música.

En canvi, el guanyador va obtenir una càmera aquàtica amb accessoris i un xec de 500 euros per a la seva escola a fi que poguessin comprar llibres de la Gran Enciclopèdia Catalana.


 L’alumnat de sisè A, els pares d’en Marc Barrera Perxés i els tutors.
A dimecres, 6 de juny de 2018.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada